Master TSAeA

Tehnologii, Sisteme si Aplicatii pentru eActivitati

Tehnologii, Sisteme si Aplicatii pentru eActivitati

Master TSAeA

Programul de Master Tehnologii, Sisteme si Aplicatii pentru eActivitati isi propune formarea de specialisti in domeniul serviciilor electronice. Specializarile oferite prin intermediul acestui program de studii de master au in vedere dezvoltarea unui ansamblu de competente de natura tehnologica, economica si manageriala, focalizate pe urmatoarele directii:

Programul de studii universitare de master in eActivitati se adreseaza persoanelor care au competente in domeniul tehnologiilor informationale si doresc o specializare de calitate pentru a raspunde cu succes noilor provocari si cerintelor din domeniul serviciilor electronice. Astfel, prin competentele dobandite, se realizeaza pregatirea pentru cerintele de viitor de pe piata muncii.

estart_project

Programa de studii a fost dezvoltat in cadrul proiectului Program multi-regional de studii masterale in domeniul eActivitati – eSTART (www.estart.utcluj.ro)., contract POSDRU/86/1.2/S/54956, proiect dezvoltat in parteneriat de catre Universitatea Politehnica Timisoara, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, Universitatea Transilvania din Brasov si Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Prin schimb de bune practici si prin colaborarea interuniversitara s-au utilizat cele mai bune resurse umane existente in cele 4 universitati partenere in scopul dezvoltarii de curricula moderna si de cursuri de inalta calitate.

eAfaceri

Tranzactii electronice, comert electronic, managementul solutiilor pentru eAfaceri

eMedia

Solutii pentru managementul continutului digital in educatie, cultura, informatii publice sau retele sociale

eGuvernare

Tehnologii informationale si administrare in guvernarea electronica

eSanatate

Tehnologii informationale si servicii electronice pentru sanatate

PERSOANA CONTACT

raduvasiu

Radu Vasiu

Director Centrul Multimedia
Telefon: +40 (256) 403324
marianbucos

Marian Bucos

Telefon: +40 (256) 403321