Staff

Personal Centrul MULTIMEDIA

Radu Vasiu

Prof.dr.ing.

Radu Vasiu este profesor la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologii Informationale a Universitatii Politehnica din Timisoara. A primit diploma de doctor in Inginerie Electronica si Telecomunicatii de la Universitatea Politehnica din Timisoara, Romania in anul 1997.

Marian Bucos

Sl.dr.ing.

Marian Bucos este sef de lucrari in cadrul Departamantului de Comunicatii din Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologii Informationale, unde sustine cursuri care au in vedere sistemele de baze de date, limbajele de programare si modele de date.

Mugur Mocofan

Sl.dr.ing.

Muguras Daniel Mocofan a primit diploma de doctor in Inginerie Electronica si Telecomunicatii de la Universitatea Politehnica din Timisoara, Romania in anul 2003. In prezent este sef de lucrari la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologii Informationale a Universitatii Politehnica din Timisoara.

Mihai Onita

Sl.dr.ing.

Mihai Onita este sef de lucrari in cadrul Departamentului de Comunicatii din Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologii Informationale. Este titularul unor discipline care au in vedere serviiciile de design grafic, media digitala si video eLearning.

Iasmina Ermalai

Sl.dr.ing.

Iasmina Ermalai a obtinut titlul de doctor in Inginerie Electronica si de Telecomunicatii in anul 2009, acordat de Universitatea Politehnica Timisoara pentru cercetari in domeniul sistemelor moderne de e-Learning. Interesele profesionale includ tehnologiilor web moderne si imbunatatirea proceselui de eLearning.

Andrei Ternauciuc

Sl.dr.ing.

Andrei Ternauciuc este sef de lucrari in cadrul Departamentului de Comunicatii al Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologii Informationale. Sustine activitati practice cu studentii in domenii variate, incluzand tehnologii instructionale, informationale, precum si testarea echipamentelor de telecomunicatii si sisteme de televiziune.

Silviu Vert

Sl.dr.ing.

Silviu Vert este sef de lucrari in cadrul Departamentului de Comunicatii al Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologii Informationale, Universitatea Politehnica Timisoara.

Diana Andone

Dr.ing.

Dr. Diana Andone este director al Centrului de e-Learning, Universitatea Politehnica Timisoara, cu responsabilitati in planificarea si implementarea invatamantului la distanta si a integrarii utilizarii tehnologiilor educationale online pentru toate formele de invatamant, prin Campusul Virtual al UPT – CVUPT.

Bogdan Dragulescu

As.dr.ing.

Absolvent al facultatii ETC si-a continuat studiile in cadrul programului de doctorat obtinand titlul de doctor in anul 2013 pentru cercetari in domeniul tehnologiilor Semantic Web si modul lor de integrare in eLearning. A continuat cercetarea intr-un proiect postdoc finalizat in anul 2015 in domeniile Learning Analytics si Educational Data Minining.

Vlad Mihaescu

Dr.ing. - colaborator

Vlad Mihăescu are un doctorat în modele educaționale și tehnologice MOOCs și are o experiență de 8 ani ca trainer în domenii cum ar fi tehnologiile multimedia, social media, e-turism, e-learning, uzabilitate, programare, soft skills și leadership.

Sorin Petan

Dr.ing. - colaborator

Absolvent al facultății de Electronică și Telecomunicații, specializarea Multimedia, și-a continuat studiile printr-un master in Comunicare și Media Digitală la Regent University în SUA, obținând apoi și titlul de doctor inginer în 2014 în cadrul UPT, domeniul său de cercetare ținând de video interactiv.